Belgrade Nudists, Serbia - Beogradski nudisti, Srbija
Everyone becomes friends online but why no one takes interest in chatting and meeting them? Right and wrong things are known after meeting.
Hey there I'll be in Belgrade in July. Would be nice to meet other naturist friendly people!
4.nudism .naturism .exhibe .exposing . voyeurism .masturbating .cuckolding . https://www.twitter.com/master4cuckold GALLERIE mobypicture.com/user/brown2000
U organizaciji Naturisticke organizacije Srbije, svakog petka od 21 do 23 h, tokom leta 2018. godine, je termin za naturiste u wellness centru "Royal", Rada Neimara 11 u Beogradu. Zainteresovani se mogu blagovremeno prijaviti na linku:...
Pozdrav smim nudistima :) Ovako, imam jednu ideju pa bih podelio sa Vama. U Banji Morholom postoji deo za nudiste, ja sam bio tamo skoro i mogu reci da je ok, 3-4 saune, djkauzi... Ako ima zainteresovanih,mozemo se dogovoriti o terminu, predlozicu...
Da li neko zna za okupljanja u privatnim varijantama? Da se razumemo, ne mislim na swing zurke, vec na okupljanja po kucama ili vikendicama? Igranje karata i jamba, klopa, zezanje ? Nesto tog tipa? Nas dvoje smo tek otkrili nudizam ovog leta, pa sad...